Olemme kumppanisi tietojärjestelmien ja digitalisaation hyödyntämisessä

Autamme asiakkaitamme menestymään digitalisoituneessa liiketoimintaympäristössä sekä tunnistamaan asiakaskunnan käyttäytymisen muutoksia ja ennakoimaan strategisia valintoja. Ocio on kumppanisi, kun haluat hankkia tai ulkoistaa tietojärjestelmiä, uudelleenorganisoida toimintaa tai rakentaa uutta liiketoimintamallia.

Ocion partnerin Risto Metsälän vahvin ydinosaaminen on digitalisaation ja tietojärjestelmien hyödyntäminen yritysten liiketoiminnan tehostamisessa. Risto ymmärtää organisaatioiden muutostarpeet järjestelmämuutosten eri vaiheissa ja osaa johtaa muutosta jämäkällä otteella. Tutustu Ristoon paremmin.

Autamme hyödyntämään investointisi täysimääräisesti

Tietojärjestelmä on aina iso investointi ja järjestelmän uusiminen aiheuttaa muutoksia toimintatapoihin. Järjestelmämuutosten vaatimia toimintatapojen muutoksia ei voi ulkoistaa järjestelmätoimittajalle.

Onnistumisen edellytykset luodaan jo hankkeen suunnitteluvaiheessa. Valintaa tehtäessä on tärkeää jättää tunteet syrjään, koska tykkäämiset ja viehtymykset vievät usein sivuun kriittisten valintatekijöiden näkemiseltä. Merkityksellistä on saada organisaatio osallistumaan projektiin ja sitoutumaan muutokseen.

Lue lisää, miksi valita Ocio kumppaniksi.

 

Olemme apunasi digiloikassa strategiasta toteutukseen

Kilpailun kiristyminen ja kustannuspaineet luovat tarvetta hyödyntää uusia toimintatapoja. Yhteistyön aluksi selvitämme strategisen tahtotilan, jotta tiedämme millaista muutosta olemme yhdessä rakentamassa. Toimintojen digitalisoiminen ei ole itseisarvo, vaan sillä tavoitellaan jotain parempaa, esimerkiksi sujuvampaa asiakaskokemusta, tehokkuuden lisäämistä tai parempaa työntekijäkokemusta.

Autamme tarpeen kartoituksessa, uusien toimintamallien kehittämisessä, järjestelmien valinnassa ja ICT-sopimuksien teossa. Meiltä löytyy laaja-alaista kokemusta projektien ja hankkeiden johtamisesta, tehokkaammasta järjestelmien hyödyntämisestä sekä tietohallinnon käytäntöjen kehittämisestä.

Monesti nykyjärjestelmien ominaisuuksien tehokas hyödyntäminen riittää antamaan lisäaikaa isommalle muutokselle. Toisinaan loikka vaatii järjestelmien totaalista uudistamista. Autamme löytämään yrityksellesi parhaan vaihtoehdon ja olemme asiantuntija apunasi, sillä molemmat vaihtoehdot vaativat liiketoiminnan ymmärtämistä ja muutosjohtamisen kyvykkyyden tukemista. Viemme ICT-projektit ja -hankkeet kanssasi onnistuneesti maaliin johtamalla määrätietoisesti muutosta ja varmistamalla henkilöstön riittävän osaamisen.

Tuotteistetut ICT-hanke- ja -projektijohtamisen palvelumme räätälöidään yrityksesi muutostarpeiden mukaan

Ociolta saat tuotteistetut liiketoiminnan kehittämisen palvelut ICT-hankkeiden johtamiseen. Kerro meille liiketoimintavaatimuksesi, niin räätälöimme yrityksesi tarpeita vastaavan ratkaisun.

ICT-hanke- ja -projektijohtamisen palvelumme:

  • Nykytilan analysointi, digitalisaation hyödyntäminen ja uudet liiketoimintamallit
  • Toimittajien kilpailutus
  • ICT-projektin/-hankkeen muutosjohtaminen

Halutessasi tarjoamme vaativissa tai pitkäaikaisissa muutostilanteissa myös vuokrajohtamispalvelua. Tällöin asiantuntijamme työskentelee joko osa-aikaisesti tai täysipäiväisesti osana organisaatiotasi. Verkostostamme löytyy asiantuntijoita monipuolisella taustalla.

Vuokrajohtamisen palvelumme:

  • Toimitusjohtaja (CEO)
  • Tietohallintojohtaja (CIO)
  • Digitaalisen liiketoiminnan johtaja (CDO)
  • IT-Päällikkö / ICT-Projektipäällikkö

Kysy lisää Ristolta numerosta 040 5511 709.