Parempaa johtamista – tärkeintä ei ole se, mitä teet, vaan se, mitä saat aikaan

Ocio on kumppanisi, kun haluat kasvaa ja kehittyä johtajana. Ocion partneri Minna Metsälä on kokenut johtaja, jonka työelämän intohimo on auttaa organisaatioita parempaan tuloksentekoon.

Minna Metsälä on toiminut monella toimialalla erilaisissa rooleissa ja näin tunnistaa hallitustyön, johtamisen ja esimiestyön haasteet monesta näkökulmasta. Ottamalla Minnan kirittäjäksi ja sparraajaksi, saat käyttöösi Minnan laaja-alaisen osaamisen ja kokemuksen.

Tutustu valmennuksiimme alta tai kysy lisää Minnalta numerosta 050 590 1232.

Johdosta virtaa -johtoryhmävalmennuksella lisävirtaa koko organisaatioon

Johdosta virtaa -johtoryhmävalmennus tähtää siihen, että työskentely tuo organisaatioon kaivattua lisävirtaa. Toimitusjohtaja on yhtiön moottori ja johtoryhmä on moottorin öljy. Parhaimmillaan johtoryhmä on enemmän kuin osiensa summa; se tuo organisaatioon selkeitä tavoitteita, näkemyksellistä ja tulevaisuusorientoitunutta viestintää ja jäntevää päätöksentekoa.

Johtoryhmän motivaatiota ja kyvykkyyttä on syytä aika ajoin tarkastella kriittisesti. Johtoryhmän jäseniä – myös toimitusjohtajaa sen puheenjohtajana – on syytä kirittää omien toimintatapojen uudelleenarviointiin.

Aika on tärkeä resurssi. Johtoryhmän palavereista lähtiessä jokaisella tulisi olla tunne, että on käyttänyt aikansa olennaiseen ja antanut panoksensa yhtiön menestyksen kannalta merkityksellisten kysymysten ratkaisemiseen.

Johdosta virtaa -valmennus räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan. Perusvalmennus sisältää

 • nykyiseen kokous- ja päätöksentekokäytäntöön tutustumisen
 • toimitusjohtajan ja johtoryhmän jäsenten haastattelut
 • kehitysehdotusten koostamisen
 • yhteisen työpajan, jossa käydään läpi kehitysehdotukset, valitaan niistä tärkeimmät ja sovitaan käytäntöönpanon aikataulut ja uudet toimintatavat
 • seurantapalaverin 3-6 kuukauden päähän
 • ja tarpeen mukaan puhelin- tai Teams-palaverit, joissa voimme käydä läpi toimintatapamuutosten läpivientiä.

Kysy lisää tai varaa valmennus Minnalta numerosta 050 590 1232.

Johdon henkilökohtainen mentorointi ja sparraus

Walking Talk -mentorointi/sparraus on rauhallisella kävelylenkillä asiakkaan mielen päällä olevien kysymysten käsittelyä.

Walking Talk -mentoroinnissa/sparrauksessa

 • tapaaminen toteutetaan rauhallisella tunnin kävelylenkillä, josta Minna tekee tämän jälkeen muistion sovituista aiheista, joita asiakkaan on tarkoitus työstää. Lenkkien ajankohdat voi valita esimerkiksi aamukävelyiksi, lounaslenkeiksi tai työpäivän jälkeen tapahtuvaksi happihyppelyksi.
 • kahden tapaamisen jälkeen tehdään välitilinpäätös, tuntuuko toteutustapa tuottavan asiakkaalle tulosta.
 • tapaamiset voidaan toteuttaa myös normaalisti ”palaveeraten” yhteisesti sovitussa tilassa asiakkaan luona tai Ocion tiloissa.

Kysy lisää tai varaa Walking talk -mentorointi/sparraus Minnalta numerosta 050 590 1232.

Parempi pomo -esimiesvalmennuksella saat arjesta vähän paremman

Hyvällä johtamisella on valtava vaikutus henkilöstötyytyväisyyteen, asiakastyytyväisyyteen ja tulokseen. Parempi pomo -esimiesvalmennus keskittyy johtamisen perusasioihin:

 • toimivan työyhteisön rakentamiseen ja kehittämiseen
 • muutosten johtamiseen
 • esimiestyön valmiuksiin ja esimiesten hyvinvointiin.

Kysy lisää tai varaa valmennus Minnalta numerosta 050 590 1232.

Johdon tuki ja konsultointi – olemme tukenasi johtamisjärjestelmää päivittäessäsi

Esimerkiksi omistajien vaihtuessa, yrityksen kasvaessa tai yritysostojen yhteydessä on tarpeen päivittää johtamisjärjestelmää. Hallituksen ja operatiivisen johdon vastuiden selvä määrittely, riskienhallinnan varmistaminen ja johdon palkitsemisen muuttaminen parhaiten hallituksen tahtotilaa tukevaksi varmistavat, että tuloksenteko on mahdollista myös muuttuneessa ympäristössä. Erityisesti näissä asioissa voimme olla tukenasi.

Kysy lisää Minnalta numerosta 050 590 1232.

Etsitkö puhujaa yrityksesi tilaisuuteen?

Minna toimii mielellään myös työyhteisötaitojen kehittämisen parissa ja räätälöi luennot tai keskustelutilaisuudet osallistujajoukon mukaan. Esimiesporukan kanssa on esimerkiksi hyvä käydä läpi esimiehen perustehtäviä, ajankäyttöä ja johtamistehtävää. Henkilöstöpäivissä Minna puolestaan kannustaa käytännönläheisillä esimerkeillä miettimään kunkin omaa roolia siinä, miten työpaikasta tulee entistäkin parempi.

Kysy lisää tai varaa Minna puhujaksi numerosta 050 590 1232.

Tutustu Minnaan paremmin.