Valitsemalla Ocion kumppaniksesi, saat käyttöösi kokeneita liiketoiminnan johtajia, joilla on toimintatyylissään iso annos puhdasta maalaisjärkeä.

Risto Metsälä, partneri, toimitusjohtaja

Riston vahvin ydinosaaminen on tietojärjestelmien hyödyntäminen yritysten liiketoiminnan tehostamisessa. Tietojärjestelmä on ”vain” työkalu ja sen suomien mahdollisuuksien juurruttaminen organisaatioon vaatii vahvaa muutosjohtamisen kykyä, jota Ristolta löytyy.

Risto on ollut järjestelemässä useita yritys- ja liiketoimintakauppoja monissa eri organisaatioissa. Hän löytää näihin liittyvät strategiset ja operatiiviset riskit ja osaa tukea mahdollisuuksien hyödyntämisessä.

Risto pystyy myös auttamaan asiakkaitaan tunnistamaan heidän asiakaskuntansa käyttäytymisen muutoksia ja ennakoimaan strategisia valintoja. Riippumattomana yrittäjänä hän tuo järjestelmähankkeisiin ja niiden läpivientiin kustannustehokasta ja jämäkkää johtamista.

 

Liisa Tyllinen, konsultti, projektipäällikkö

Liisan ydinosaamista on järjestelmäprojektien laadukas määrittely ja läpivienti. Toimialoista hänellä on erityisesti kokemusta tuotannon, logistiikan ja myynnin prosesseista sekä henkilöstöhallinnon konsultoinnista.

Liisan pitkä kokemus usean eri ERP-järjestelmän projektipäällikkönä monilla eri toimialoilla on koulinut erottamaan olennaiset asiat ja keskittymään niihin. Periksiantamattomalla asenteella ei mikään asia jää hoitamatta. Liisan tiimipelaajan luonne saa vaikeatkin asiat luontumaan helpommin.

Liisa Tyllinen Ocio

Tutustu Liisa Tylliseen LinkedInissä

Leena Honkasalo, valmentaja, Executive Coach

Leena on rahoitusalan ammattilainen, jolla on monipuolinen, yli 20 vuoden johtamiskokemus. Leenalla on kokemusta organisaation rakentamisesta, yrityskulttuurin kehittämisestä sekä muutosjohtajuudesta.  Leena on suorittanut HHJ-tutkinnon ensimmäisten joukossa vuonna 2008 sekä HHJ-puheenjohtajakurssin vuonna 2018.

Hallituspartnerina Leena ymmärtää hyvän hallitustyön merkityksen sekä hallituksen ja toimivan johdon yhteistyön tärkeyden unohtamatta henkilöstön hyvinvointia ja sen tärkeyttä yrityksen menestyksen avaintekijänä. Vuosien kokemus henkilöstön sparrauksessa täydentyi Executive Coach -sertifikaatilla vuonna 2021.

Leena Honkasalo

Tutustu Leena Honkasaloon LinkedInissä