Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin ja oivalluksiin siitä, miten olemme auttaneet heitä menestymään ICT-hankkeiden ammattimaisella johtamisella. Tarinoiden kautta voit tutustua tarkemmin siihen, miten voisimme auttaa yritystäsi parantamaan liiketoimintaanne, mitä lisäarvoa voimme yrityksellesi tuottaa ja miten voimme räätälöidä palvelumme tarpeidesi mukaan.

FinnSonic Oy – Ocio sparraajana, tulkkina ja asiamiehenä ERP-hankkeessa

FinnSonic Oy suunnittelee ja valmistaa ratkaisuja teollisuuden vaativiin osienpesuihin ja ilmailualan särötarkastuksiin. Kasvava vuonna 1979 perustettu perheomisteinen teknologiayhtiö sijaitsee Lahdessa ja työllistää suoraan noin 30 henkilöä. FinnSonic on vakiinnuttanut asemansa maailman johtavien yritysten laitetoimittajana älykkäiden teknisten ratkaisujen ja luotettavien laitekokonaisuuksien ansiosta.

FinnSonic otti Ocion kumppanikseen ERP-hankkeeseen tuomaan ulkopuolista ja kokonaisvaltaista näkemystä sekä varmistamaan hankkeen laadukkuuden ja sujuvuuden. FinnSonicilla arvostetaan erityisesti sitä, että Ocio toimi hankkeessa heidän asiamiehenään: Ocio auttoi tulkkaamaan FinnSonicin tarpeet ja vaatimukset järjestelmätoimittajalle sekä toimi myös laadunvarmistajana, jotta järjestelmätoimittaja toimi siten kuin FinnSonicilla odotettiin.

”Kyky yksinkertaistaa, löytää se punainen lanka sekä pitää meidät polulla – se on Ocion tehtävä. Risto seurasi sekä karttaa että maastoa.” korostaa FinnSonicin hallituksen puheenjohtaja Vesa Nurminen viitaten samalla myös Riston suunnistustaustaan.

FinnSonicilla koetaan, että he saivat enemmän hankkeesta irti Ociolaisten ammattitaidon ansiosta ja yhteistyö sujui todella hyvin. Liisa toimi projektin ajan FinnSonicin projektipäällikkönä ja oli aina tavoitettavissa tarvittaessa. Tietyssä vaiheessa projektia Liisa istui paljon Finnsonicin tiloissa ja Liisa koettiin yhdeksi tiimin jäsenistä.

”Ocion vahvuus on projektin vetäminen. Monesti EPR-projektissa yrityksen sisällä ihmiset uppoutuu käytännöntekemisen kautta. Ocion vahvuus oli katsoa projektia ylemmältä tasolta ja pitää asiakkaan puolta toimittajaan nähden. Ocion palveluita voisi suositella oikeastaan kenelle tahansa tämän tyyliselle teollisuuden alan yritykselle, joka on vaihtamassa esimerkiksi ERP-järjestelmää tai ottamassa PDM-järjestelmää käyttöön.” kertoo toimitusketjun päällikkö Mari Rainikka.

Vahterus Oy – Ocio vauhdittamaan kasvua ICT-järjestelmiä kehittämällä

Vahterus Oy on suomalainen perheyritys, joka kehittää ja valmistaa lämmönsiirtimiä tulevaisuuden tarpeisiin. Vahterus on hitsatun levylämmönsiirrinteknologian kehittäjä, edelläkävijä ja markkinajohtaja.

Vahterus on yli kolmessakymmenessä vuodessa kasvattanut liiketoimintaansa ja kasvanut kolmen hengen yrityksestä yli 400 henkilöä työllistäväksi kansainväliseksi toimijaksi. Suomessa sijaitsevan pääkonttorin ja tuotantolaitoksen lisäksi Vahteruksella on tytäryhtiöt yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Kiinassa. Keskelle kauneinta suomalaista maaseutua, Vahteruksen kylään perustetulla yrityksellä on suuret kasvutavoitteet myös tulevaisuudessa.

Hallitun kasvun varmistamiseksi yrityksessä haluttiin vahvistaa IT-järjestelmiä laaja-alaisen kokemuksen omaavan ulkopuolisen toimijan kanssa, joka pystyi paneutua täysillä kehittämiseen ilman operatiivista vastuuta yrityksessä.

Vahteruksella arvostetaan Ocion laaja-alaista ja syvällistä tietojärjestelmäosaamista. Vahteruksella Risto on auttanut eri IT-järjestelmien yhteensovittamisessa sekä uusien järjestelmien valinnassa ja käyttöönotoissa.

“Suosittelen Ocion palveluita yrityksille, jotka haluavat kehittää omia IT-järjestelmiään. Riston vahvuus on kehittäminen; hän pystyy tuomaan näkökantoja ulkopuolelta, kun halutaan muuttaa ja kehittää toimintaa IT-järjestelmähankkeen kautta. Risto ei pelkää ottaa kantaa.” kertoo Vahteruksen liiketoimintajohtaja Matti Kontu.

”Risto on parhaimmillaan kasvuyritysten IT-järjestelmien kehitystyössä. Risto auttaa ihmisiämme ymmärtämään, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun eri ohjelmistopakettien pitää toimia yhdessä.” summaa Vahterus Oy:n toimitusjohtaja Mauri Kontu.

Jos etsit kumppania, joka auttaa sinua parantamaan liiketoimintaasi, olet tullut oikeaan paikkaan.

Meillä on vuosien kokemus ICT-hankkeiden ammattimaisesta johtamisesta ja kehittämisestä, joten tiedämme, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja ja olemme aina puolellasi ICT-järjestelmien kilpailutuksesta muutoksen läpiviemiseen ja liiketoiminnan tehostamiseen. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää, miten voimme auttaa sinua.

Ota yhteyttä Ristoon!