Miksi valita kumppaniksi Ocio?

Parannamme asiakkaidemme johtamiskyvykkyyttä, kilpailukykyä ja tehokkuutta riippumattomalla hallitus- ja johtoryhmätyön, liiketoiminnan ja tietohallinnon strategisella kehittämisellä sekä muutosjohtamisella.

Avustamme riippumattomasti järjestelmäratkaisujen ja sopivimman toimittajan valinnassa ja varmistamme toimittajayhteistyön onnistumisen. Johdamme muutosprojektit onnistuneesti maaliin. Tutustu tarkemmin ICT-projektijohtamisen palveluihimme.

Autamme sinua kehittymään johtajana ja johtamaan tehokkaammin. Ulkopuolisena ja puolueettomana kumppanina voimme tarkastella kriittisesti hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyä ja toimimme hyvänä kirittäjänä omien toimintatapojen uudelleenarvioinnissa. Tutustu tarkemmin johtamisen kehittämisen valmennuksiimme.

Valitsemalla Ocion kumppaniksesi, saat käyttöösi kokeneita liiketoiminnan johtajia, joilla on toimintatyylissään iso annos puhdasta maalaisjärkeä. Tutustu meihin paremmin.

Ocio on

  • Kokenut ja luotettava kumppani
  • Käytännönläheinen valmentaja
  • Toimittajariippumaton
  • Viestinnässään konkreettinen ja selkeä

Olemme kumppanisi strategiasta toteutukseen

Johdon pitää jatkuvasti arvioida yrityksen toimintaa ja tehdä tarvittaessa korjausliikkeitä niin strategiaan kuin operatiiviseen toimintaan. Sen lisäksi henkilöstö pitää saada aidosti mukaan muutokseen olipa sitten kyseessä uusien tietojärjestelmien käyttöönotto tai palvelukonseptin muutos. Me Ociolla ymmärrämme organisaation muutostarpeet järjestelmämuutosten eri vaiheissa ja meiltä löytyy vahvaa muutosjohtamisen osaamista.

Strategiatyö itsessään on tärkeää, mutta sen arvo todennetaan vasta jäntevällä toteutuksella. Toisinaan niin arvioinnissa kuin toteutuksessa on hyvä olla ulkopuolinen asiantuntija, joka vihkiytyy yrityksen tavoitteisiin ja toimintatapoihin niin syvälle, että pystyy tukemaan muutoksessa erityisesti johtoa mutta myös henkilöstöä.

Autamme johtamaan paremmin

Johtamisen kehittäminen parantaa niin henkilöstön työtyytyväisyyttä kuin yrityksen tuloksentekokykyäkin. Intohimonamme on auttaa kehittämään johtamis- ja esimiestaitojasi sekä taklata kanssasi erilaisia johtamisen ja esimiestyön haasteita, jotta yrityksesi menestyisi paremmin. Tarjoamme valmennusta niin johtoryhmätyöskentelyyn kuin johdon henkilökohtaiseen coachaukseen ja sparraukseen.

Mikä Ocio?

Ocion nimi juontuu englanninkielisestä sanasta “Office of the Chief Information Officer”, joka tarkoittaa tietohallintojohtamisen yksikköä tai virkaa. Espanjan kielessä ”ocio” tarjoittaa vapaa-aikaa ja lepoa. Nämä molemmat varmistat valitsemalla oikean kumppanin.