Liikettä mielelle ja keholle: Tervetuloa Ocion suunnistuskouluun!

Suunnistus on oivallinen taito niin metsässäliikkujalle kuin kaupunkikävelijällekin. Suunnistus on myös hieno harrastus, jossa saa haastaa niin päätä kuin kroppaakin.

Ocion perustaja Risto on lajin parissa viihtynyt jo vuodesta 1972. Lisäksi Ocio Oy on tukenut kahden maajoukkuesuunnistajan, Ikaalisten Nouseva-Voiman Mikko Knuuttilan ja Eetu Savolaisen nousujohtoista uraa.

Nyt haluamme antaa myös sinulle tilaisuuden opetella suunnistuksen perustaitoja Ocion suunnistuskoulussa. Mikko ja Eetu johdattavat sinut kartan äärelle ja suunnistuksen saloihin. Perustaitoja opetamme verkossa. Tampereella sinun on myös mahdollista päästä pienryhmissä ohjauksen pariin.

Etäkoulutukset järjestetään Teamsilla 12.5.2020 (sisältö: perusasiat kuten karttamerkit) ja 18.5.2020 (sisältö: perusasioiden kertaus ja reitinvalinta) klo 18:30-19:30. Maastokoulutus järjestetään sallitun kokoisissa ryhmissä Tampereella Kaupin urheilupuistossa 26.5.2020 klo 18:30.  Muilla paikkakunnilla asuvia avustamme löytämään paikallisten suunnistusseurojen iltarasteille käytännön suunnistustaitoja opiskelemaan.

Tervetuloa virkistämään mieltä antoisan lajin pariin.

Risto ja Minna

 

Maajoukkuesuunnistajat Ikaalisten Nouseva-Voiman Mikko Knuuttila ja Eetu Savolainen